27. Porin - Dani otvorenih vrata

U uredu Glazbene nagrade Porin održat će se Dani otvorenih vrata.

Ususret novom izdanju Glazbene nagrade Porin pozivamo vas na dane otvorenih vrata koji će se održati od srijede do petka (od 9. do 11. listopada 2019.) u uredu Porina (Brozova 8a, 2. kat, Zagreb) od 10 do 15 sati.

Ako su vam potrebne informacije o Glazbenoj nagradi Porin - kako se određuju kategorije, tko se sve može prijaviti i na koji način ili ako imate bilo koje drugo pitanje koje vas zanima o samoj nagradi i procedurama, pozivamo vas da nam se slobodno javite.

Dani otvorenih vrata namijenjeni su glazbenicima, glazbenim djelatnicima, novinarima, predstavnicima medija i svoj zainteresiranoj širokoj javnosti.

S vama će biti glavna tajnica Ivana Martinac i izvršni direktor Davor Drezga te imate priliku iz prve ruke saznati sve novosti vezane uz novo izdanje Porina, sve o prijavama za Porin, glasačkom procesu i glasačkom tijelu, što se sve krije iza završne priredbe te odgovore na mnoga druga pitanja. Za sve one koji neće biti u mogućnosti osobno doći, pozivamo vas da svoje upite postavite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i 01 3668 027.

Na ovaj način Glazbena nagrada Porin nastavlja poticati javnu raspravu, a ovo je idealna prilika i prostor za diskusiju te vaše konstruktivne prijedloge za budućnost Porina.

Veselimo se vašem dolasku!