Image
Image

Hrvatski rock, alternativni, indie, elektronski i hip hop glazbenici dobili su vlastitu nagradu – riječ je nezavisnoj novinarskoj glazbenoj nagradi, Rock&Off.

Organizator nagrade, Unison - Hrvatski glazbeni savez i koproducent KD Tvornica kulture te pokretač Hrvatsko društvo skladatelja, okupili su 80-ak predstavnika glazbenih portala, novina, televizija i radija – svi zajedno predstavljaju najbolje od suvremene hrvatske glazbe i nagrađuju najbolje od bogate, ali medijski često zanemarene glazbene scene. Nagrada Rock & Off dodjeljuje se u deset kategorija, a njeno glasačko tijelo čine istaknuti medijski profesionalci koji sustavno prate stvaralaštvo i aktivnosti domaće rock, alternativne, hip hop, indie, kantautorske i elektronske scene.

Nagrade se dijele u kategorijama album i pjesma godine, ali i najbolje nove izvođače u kategoriji „Veliki prasak“ te koncertne izvođače godine. Nagrade primaju i izvođači u rock, alter-pop, elektro, hip hop i jazz kategorijama. Tu je i nagrada publike, koju će putem svoje platforme organizirati Iskon kao partner manifestacije.

Nagrada Rock&Off proizašla je iz glazbenog festivala RockOff koji je u četiri godine svog postojanja profilirao preko 70-ak bendova i izvođača koji su osim nagrada - snimanja albuma, singleova i videospotova - uspjeli zadobiti i širu medijsku pozornost; od emitiranja na radijskim programima, preko gostovanja u televizijskim emisijama, do prisutnosti u tiskanim i elektronskim medijima.

Dobitnike Rock&Off nagrada u 2018. godini pronađite OVDJE, a dobitnike u 2019. godini OVDJE

www.rockoff.hr

RockOff
RockOff
RockOff
MG
MG
MG
RockOff
RockOff
MG
RockOff
MG
RockOff
MG
RockOff
MG
MG
RockOff
RockOff
RockOff
MG
MG
RockOff 2-

Facebook objave