Antonija Šola i Mario Roth drugi su finalisti za ovogodišnju Cesaricu!

 Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma "Cijena prave ljubavi" Antonije Šola i Marija Rotha

 

Vremena u kojima se nalazimo nisu nimalo bezbrižna ni lagana, a glazba je oduvijek bila dobar način za pokušati umanjiti stres. Unison – hrvatski glazbeni savez nastavit će pričati o glazbi, dijeliti glazbu i na taj način bar malo pridonijeti pozitivnoj atmosferi koja nam svima treba. Cesarica, nagrada publike za hit godine, jedan je od načina za širenje dobrih emocija i imamo novi hit, onaj za mjesec veljaču! Nakon završenog glasovanja za pet pjesama predloženih za hit veljače, publika je odlučila i odabrala drugu ovogodišnju pjesmu koja ulazi u finale za Cesaricu – Hrvatsku glazbenu nagradu publike.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Cijena prave ljubavi" koju izvode Antonija Šola i Mario Roth, "Nasloni se" Matije Cveka i Matije Dedića, pjesma "Ratujem s tugom" koju izvodi Nina Badrić, pjesma "Sveto pismo" Jelene Rozge i pjesma "Teret" koju izvodi Jacques Houdek.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma "Cijena prave ljubavi" koju izvode Antonija Šola i Mario Roth, a autorski potpisuje Antonija Šola. Za aranžman su zaslužni Dragan Brnas i Miljenko Pušić.

Podsjetimo, Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se već četvrtu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez, koji ovim projektom dodatno promovira hrvatske pjesme, autore i izvođače.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica