Dalmatino s pjesmom "Refužo" u finalu Cesarice

Glasovanje za Hit kolovoza je završilo i još jedna pjesma pridružila se mjesečnim hitovima u finalu Cesarice!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Bambina mia" u izvedbi CAMBI. i TBF ft. ST Koke, "Ljeto je" koju izvodi Boris Novković, "Neki novi ljudi" u izvedbi Mije Dimšić, pjesme "Refužo" koju izvodi Dalmatino te "Zvijezde" u izvedbi Nene Belana.

 

Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma "Refužo" u izvedbi Dalmatina, koju autorski potpisuje Ivo Jagnjić.

Nova ljubavna pjesma Dalmatina osvojit će vas upečatljivim stihovima te predivnim melodijama, aranžmanima i vokalnim dionicama koje diraju u srce. "Refužo" je suptilna balada pomalo intrigantnog i misterioznog naziva čija se tematika bazira na poruci o ljubavi s kojom se ne bi trebalo olako razbacivati i dozirati je na rinfuzu.

Novu pjesmu Dalmatina prepoznala je i njihova vjerna i brojna publika te je pjesma zasluženo ponijela titulu Hita kolovoza. "Hvala svima kojima se svidjela pjesma 'Refužo' i hvala vam svima koji ste glasovali za nas", poručili su članovi grupe Dalmatino.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit kolovoza bit će predstavljeno u ponedjeljak 11. listopada.

 

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se već petu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez koji ovim projektom želi dodatno promovirati hrvatsku glazbu, odnosno hrvatske autore, izvođače i pjesme.

 Nagradu za hit 2020. godine osvojili su Zsa Zsa i Hiljson Mandela s pjesmom „Ova ljubav“ koju autorski potpisuju Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Ivan Hilje. Godinu prije toga nagrada je pripala Franki za pjesmu „Sve dok sanjaš“ koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Cesaricu za hit 2018. godine osvojio je Petar Grašo s pjesmom "Ako te pitaju" koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, a prvu Cesaricu odnijela je Nina Badrić s pjesmom „Dani i godine“ autora Nine Badrić i Predraga Martinjaka.

Tko će biti dobitnik Cesarice 2021. saznati ćemo na završnoj svečanosti pete dodjele nagrade Cesarica koja će se održati u siječnju 2022.

 

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

 Službena stranica: cesarica.org

FB: fb.com/cesarica

Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica