Danas kreće glasanje za hit svibnja – nominirani su Ante Cash, Grše I Silente

Ante Cash, Grše i Silente u utrci za Cesaricu

Utrka za nagradu Cesarica za Hit svibnja kreće danas, kome će pripasti nagrada saznat ćemo za dva tjedna, a nominirani su: 

IĐEN DOLI – ANTE CASH

MAMMA MIA – GRŠE

SVE ŠTO TREBA ZNAT O ŽENI – SILENTE

Ispred nas su uzbudljiva dva tjedna, glasovanje za Hit svibnja traje do 09. lipnja u ponoć, a glasovati možete putem
Facebook stranice Cesarica, Cesarica Viber chatbota, putem portala Glazba.hr te na službenoj stranici cesarica.org.

Dosadašnji dobitnici mjesečne nagrade Cesarica su:

Hit siječnja – „Spokojan“ Marko Bošnjak

Hit veljače – „Mama ŠČ!“ LET 3

Hit ožujka – „Vojnik pod zvijezdama“ Tony Cetinski

Hit travnja – „Stare navike“ Prljavo kazalište

A kome će pripasti Cesarica za Hit svibnja saznajemo 13. lipnja!

 

IĐEN DOLI – ANTE CASH

Poznati imotski reper Ante Cash ima novu pjesmu, svojevrsnu odu povratku kući autobusom gotovo svakog studenta, pod nazivom „Iđen doli“. Tekst je pisao Ante Cash, a glazbu Natko Smoljan.

Dok sam ovo pisao, vratio sam se u vrijeme studiranja kad si busom išao u Imotski. Nadam se da će postati himna svih studenata malih dalmatinskih mjesta”, rekao je Ante uoči premijere pjesme. Za pjesmu je snimljen i spot u kojem se pojavljuju Mate Bulić kao vozač autobusa, Jole u ulozi vozača kamiona i Vedran Mlikota kao kondukter.

 

MAMMA MIA – GRŠE

Pjesma „Mamma mia“ triljskog repera Grše njegov je prvi ovogodišnji singl objavljen neposredno pred nastup na rasprodanom festivalu „Drito iz Boćarskog“, koji je održan sredinom travnja u Zagrebu. Pjesma je objavljena u izdanju diskografske kuće yem, produkciju potpisuju Lockroom i El Maar.

Grše je prvi hrvatski glazbenik koji se našao na vrhu liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj, Billboard Croatia Songs. S novim singlom „Mamma Mia“ oduševio je publiku i odmah u prvom tjednu objave dosegnuo broj 1 na Billboard ljestvici.

 

SVE ŠTO TREBA ZNAT O ŽENI – SILENTE

Dubrovački bend Silente objavio je novi singl – „Sve što treba znat o ženi“. To je prva pjesma u kojoj nastupa nova vokalistica Lara Viktoria Ilić. Tekst potpisuje Sanin Karamehmedović, uglazbio ju je Tibor Karamehmedović dok je glazbeni producent Nikša Bratoš.

Sve što treba znat o ženi klasičan je Silente duet Lare i Tibora“, kaže bend, „o ljudima koji su prepametni za ljubav, a preglupi za samoću“.

 

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB:
fb.com/cesarica
Instagram:
instagram.com/nagrada.cesarica