Danas završava prvi krug glasanja za četvrtu dodjelu nezavisnih glazbenih novinarskih nagrada Rock&off

Danas je zadnji dana kada će članovi žirija, čak 89 novinara i glasača za nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off u prvom krugu predložiti prijedloge nominacija u devet kategorija. Nominiranje u prvom krugu vrijedi ako udovoljava sljedećim pravilima: Svaki novinar/glasač može  uvrstiti maksimalno deset nominacija u pojedinoj kategoriji, ali minimalno tri da bi kategorija bila valjana. Ako novinar/glasač nije upoznat s tom kategorijom, nije dužan predložiti nominacije i/ili glasati za iste.

Sve prijave moraju biti u skladu s Pravilnikom nagrade koji se može naći na ovoj poveznici:
https://rockoff.hr/rock-off/pravilnik-novinarske-glazbene-nagrade

Kako bi se olakšao pregled novih i relevantnih rock&off izdanja kroz cijelu 2021. godinu, tu je Rock&Off Skener. On donosi pregled novosti vezanih za albume i pjesme izvođača s Rock&Off scene. Cilj Rock&Off skenera je na jednom mjestu okupiti i sve aktivnosti bendova i izvođača kroz Rock&Off izbornu godinu (album, pjesma, koncert i razno), podržati njihov rad i evidentirati uspjehe. Skener pronađite na https://rockoff.hr/skener

Drugi krug glasovanja kreće 23.12.2021. i traje do ponoć 2.1.2022. godine i u njemu će žiri odabrati nominirane i pobjednike.

Sve dodatne informacije pronađite na web stranici www.rockoff.hr