Predstavljamo glazbena imena koja će nastupiti na dodjeli Porina!

Približava se dodjela Porina

Približava nam se dodjela dugo očekivane hrvatske glazbene nagrade Porin. Struka je svoje posljednje mišljenje u drugom glasačkom krugu predala i sada čekamo dodjelu koja će se održati 24. ožujka u dvorani Gradski vrt u Osijeku gdje ćemo saznati tko su sve sretni dobitnici najtraženije statue. 


U prijenosu uživo na HTV1 i HR2 gledat ćemo i slušati sljedeća glazbena imena:

Daria Hodnik, Eric, Filip Rudan, Gibonni, Ivanka Mazurkijević, Katarina Krpan, Katarina Kutnar, Mayales, Matija Cvek, Nela, Saša Lozar, Silente, Šimun Matišić, Tina Vukov, TS Berde Band, Vanna, Vokalni ansambl Brevis i Zvonimir Šestak.

Osim njih, posebno glazbeno iznenađenje spremaju nam Blanka Došen, Stanko Šarić i Šima Jovanovac.

Vrhunski glazbenici na velikoj pozornici velike dvorane i s publikom točno onakva dodjela Porina kakvu pamtimo prije pandemije.

Ove godine je bilo čak 260 prijavljenih albuma, 381 skladba za Pjesmu godine, a 93 prijave za kategoriju Novi izvođač. U svim navedenim kategorijama zabilježen je rast prijava što je odlična vijest za hrvatsku glazbu i nagradu Porin. Velik interes i velika konkurencija uoči dodjele u srcu Osječko-baranjske županije 24. ožujka.

Sve ostale informacije i novosti o Porinu, Tjednu Porina koji se priprema i ulaznicama za samu dodjelu, možete pratiti na službenim stranicama i društvenim mrežama:

Web: porin.org
Facebook: facebook.com/PorinHR
Instagram: instagram.com/porinhr
YouTube: youtube.com/user/porinhr/videos
Twitter: twitter.com/porinhr