HIT STUDENOGA: Vanna s pjesmom "Puna memorija" u finalu Cesarice

Glasovanje za hit studenoga je završilo i još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu!

 

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Ajme šta te volin" u izvedbi klape Rišpet, "Carstvo sunca" grupe Vatra, "Mene moje uši lažu" koju izvodi Silente te pjesme "Puna memorija" u izvedbi Vanne i "Znao sam" u izvedbi Jure Brkljače. 
Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma "Puna memorija" koju izvodi Vanna, koja je ujedno i autorica pjesme.

“‘Puna memorija’ naziv je moje nove pjesme koju sam sama napisala, ispalo je da je opet balada u pitanju i nadam se da će naći put do srca publike kako tekstom, tako i melodijom, a k tome sam izuzetno ponosna i na to kako zvuči jer je Goran Kovačić, koji je zaslužan za aranžman i produkciju, opet proizveo neodoljivu atmosferu pjesme i vrlo moderan zvuk“, objasnila je Vanna.

 Podsjetimo, pod motom “Moj glas za Hit godine” nagrada Cesarica odvija se četvrtu godinu zaredom.

Svaki mjesec publika svojim glasovima bira hit mjeseca te će tako nominirati 12 najboljih pjesama koje u siječnju 2021. godine ulaze u finalni krug glasovanja u kojem će pjesma s najviše glasova publike ponijeti titulu hita godine.

Na prvoj dodjeli najveći broj glasova i nagradu Cesarica - Hit godine osvojila je pjesma „Dani i godine“, autora Nine Badrić i Predraga Martinjaka, u izvedbi Nine Badrić. Cesaricu 2018. osvojio je Petar Grašo s pjesmom “Ako te pitaju” koju autorski potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić. Cesaricu 2019. osvojila je Franka Batelić s pjesmom “Sve dok sanjaš” koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

Odabir pjesama i kriteriji izbora detaljno su pojašnjeni u Pravilniku nagrade koji se nalazi na službenim stranicama gdje možete pratiti i sve ostale informacije i novosti o Cesarici.