IVA ŠULENTIĆ I IVAN VUKUŠIĆ VODITELJI PORINA

IDUĆU SUBOTU 5. LIPNJA IZRAVNI PRIJENOS DODJELE

Još su nam manje od dva tjedna preostala do dodjele najvažnije glazbene nagrade u Hrvatskoj. Statua koju je čast imati u rukama, ove godine s obzirom na situaciju u kojoj se našao svaki glazbenik, ima masku. Autor statue Ivica Propadalo želio je neko posebno obilježje koje će nas podsjećati na dane glazbene šutnje. Ti dani će uskoro u potpunosti biti iza nas, glazba se vraća na velika vrata, a tijekom dodjele Porina u subotu 05. lipnja na HTV1 i HR2 u 21 sat očekuju nas nastupi uživo nekih od najvećih imena hrvatske glazbe!
 
Kroz dodjelu koju smo dugo čekali vodit će nas Iva Šulentić i Ivan Vukušić, sad već dugogodišnji poznavatelji i prijatelji Porina.

Scenaristi dodjele su Joško Lokas i Mislav Donaj, redatelj je Mario Vidosavljević, glazbeni producent Ivan 
Popeskić, a urednica je Andrijana Škorput.
 
Scenografiju potpisuje Miroslav Hrg, glavna tajnica Porina je Ivana Martinac, izvršna producentica je Nina Bočvarov, predsjednik UO Porina je Frano Đurović, a izvršni direktor Davor Drezga.
 
Cijeli tim naporno radi na organizaciji ovogodišnje najprije odgođene dodjele koju smo s nestrpljenjem čekali, a koja će se održati u Zagrebu na otvorenom, na južnoj strani HRT-a.
 
Nastupi uživo, najveća hrvatska glazbena imena, uzbudljive nominacije i dodjela Porina za životno djelo – sve nas to čeka 05. lipnja u 21 sat uživo na HTV1 i HR2!

 Foto: Filip Kovačević / Arhiva Porina

Popis svih nominiranih koji se nalaze u konkurenciji za osvajanje ovogodišnjeg Porina pogledajte OVDJE.

Sve ostale informacije i novosti o Porinu možete pratiti na službenim stranicama i društvenim mrežama:

Web: porin.org

Facebook: facebook.com/PorinHR

Instagram: instagram.com/porinhr

YouTube: youtube.com/user/porinhr/videos

Twitter: twitter.com/porinhr