Jelena Rozga ponovno osvojila Cesaricu! Ovoga puta za hit “Od čega sam ja”

 

“Jednostavno ne zna snimit lošu pjesmu” jedan je od najlajkanijih komentara ispod pjesme koja je osvojila Cesaricu za Hit travnja, a čini se da se publika itekako slaže s tom tvrdnjom! Nagradom je nastavila trend osvajanja Cesarica s obzirom da je i prošle godine osvojila jednu. 

Primjer je mnogim mladim glazbenicima kako se ponašati na sceni, a vraća joj se to višestruko u obliku nagrada i u obliku koncertne publike koja dolazi gdje god u regiji da Rozga napravi koncert. Iza nje je niz nagrada i velika estradna prisutnost, a svaka njezina pjesma je dobro poznata. Moderno produciran pop joj dobro leži, a zasluge za to ovoga puta idu Ivanu Huljiću koji je napisao tekst i glazbu za pjesmu “Od čega sam ja”. 

Rozga je oduševila publiku koja je spot pogledala skoro milijun puta. Pjesmu je posvetila, kako sama kaže, ženama koje su bar jednom neku ranu morale zašiti same i posveta je njiihovim hrabrim postupcima. Publika ju očito voli jer je drugačija, a uvijek svoja i posebna. Pjesma “Od čega sam ja” se ubrzo nakon objave našla u glazbenom trendingu, a Jelena nije dugo odmarala nakon lansiranja hita budući da je već spremila novu pjesmu s kojom će se predstaviti na Melodijama Jadrana ovoga lipnja.

Ženska snaga bila je simbol ovomjesečne Cesarice, a titula glazbeno najsnažnije zasluženo je otišla u ruke Jeleni Rozgi. Čestitke svim izvođačima koji su bili nominirani za Hit travnja, #Cesarica2024 ide dalje, a uskoro biramo Hit svibnja!

 

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB:
fb.com/cesarica
Instagram:
instagram.com/nagrada.cesarica