Liburnija Film Festival ugostit će Šizu i Rock&Off Tour!

U sklopu 20. godišnjice jedinog festivala hrvatskog dokumentarnog filma, Liburnija Film Festivala, Rock&Off turneja zaustavit će se u petak, 19. kolovoza u u lučici u Ičićima!

Punk-rock dvojac ŠIZA, koji čine Marko Kuhar i Branko Antolić, otprije su poznati po višegodišnjem djelovanju na nezavisnoj sceni kroz bendove Overflow, OSA, Rens Argoa, Suho Grlo Nos i Letarg. „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“ naslov je njihova debi albuma iz 2021., a čija je pjesma „Oprostite, oprostite, oprostite“ trenutačno u finalnom krugu za nagradu Milan Mladenović. Šizi je ovo treći nastup u sklopu Rock&Off turneje, nakon žestokih svirki u Ozlju i Kninu.

Uz nastupe nominiranih u kategoriji Veliki prasak godine - Erica, Frana Vasilića, Miriiam i Šize na svakoj stanici turneje s nama je i Iskon s bogatim programom koji uključuje Iskonove glazbene poklone i zagarantirane dodatne trenutke zabave.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&Off-a Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison - Hrvatski glazbeni savez.