Massimo s pjesmom "Mali krug velikih ljudi" u finalu Cesarice

Publika izabrala novi mjesečni hit!

Glasovanje za hit srpnja je završilo i još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu. U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Ae" Luke Nižetića i klape Kampanel, "Čarobna stvar" u izvedbi Nene Belana i Zorane Kačić Čatipović, "Maka, maka" koju izvodi klapa Rišpet, "Mali krug velikih ljudi" u izvedbi Massima te pjesma "O tebi ovisan" Marka Tolje. Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma "Mali krug velikih ljudi", koju izvodi Massimo, a autorski potpisuje Ivan Dečak.

"Ova me pjesma dirnula na prvu, znate ja vam nemam prava više raditi prosječne pjesme, već samo poput ove, posebne. Pjesma je nastala prije godinu dana, radio ju je Ivan Dečak iz benda Vatra baš za mene i moj album. Pjesma donosi dozu optimizma koja nam je u ovim trenutcima toliko potrebna. Ivan mi ju je poslao puno prije svih ovih nesreća koje su nas zadesile, pandemije, potresa... ali kao da je dao naslutiti da će doći trenutak kada ćemo posebno cijeniti ono najvažnije - mali krug velikih ljudi, krug naših najmilijih”, izjavio je Massimo.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 14. rujna kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit kolovoza.

Podsjetimo, Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se već četvrtu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez, koji ovim projektom dodatno promovira hrvatske pjesme, autore i izvođače.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica