Mia Dimšić s pjesmom "Guilty Pleasure" u finalu Cesarice

Poznat hit veljače!

Glasovanje za Hit veljače je završilo i još jedna pjesma ušla je u finale Cesarice!

U konkurenciji za Hit veljače bile su pjesme: "Da sutra odem od tebe" u izvedbi Jure Brkljače, "Fermaj me" koju izvodi klapa Rišpet, "Guilty Pleasure" u izvedbi Mije Dimšić, "Ponovo" grupe Parni valjak te pjesma "Želja" u izvedbi Vanne.

Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma "Guilty Pleasure" koju izvodi Mia Dimšić.

Jedna od najpopularnijih mladih kantautorica, Mia Dimšić, predstavljat će Hrvatsku na ovogodišnjoj Euroviziji. Pop pjesmom “Guilty Pleasure” Mia je još više iskoračila prema svjetskom pop zvuku, a da je pjesmu prepoznala i publika, svjedoči nagrada Cesarica za hit veljače. Glazbu i tekst Mia je napisala uz pomoć svog standardnog autorskog tima koji čine Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a autor aranžmana je Ante Gelo.

"Puno hvala svima koji su Guilty Pleasure dali svoj glas za hit veljače! U veljači se održala i sama Dora pa ću taj mjesec svakako pamtiti kao poseban u svom životu. Hvala i radijskim urednicima koji su ju primili u svoje etere. Velika je čast ponovno biti dio Cesarice i veselim se finalu i izvođenju pjesme uživo", poručila je Mia.

 

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit ožujka bit će predstavljeno u ponedjeljak 11. travnja.

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se šestu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez koji ovim projektom želi dodatno promovirati hrvatsku glazbu, odnosno hrvatske autore, izvođače i pjesme.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

 Službena stranica: cesarica.org

FB: fb.com/cesarica

Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica