Nakon Samobora Rock&Off turneja stiže ovaj petak u Ozalj!

ROCK&OFF TURNEJA IDE DALJE!

Rock&OFF turneja koja se održava po prvi put ove godine s ciljem dovođenja Rock&OFF izvođača u manje gradove gdje publika nema priliku uživati u takvoj glazbi, sinoć je stala u Samoboru. J.R. August i Je Veux napravili su odličnu atmosferu na lokaciji iza Muzeja, svirali svoje hitove i rasplesali publiku.

Foto: Filip Kovačević

Bilo je fenomenalno, park gdje smo nastupali je među ljepšim prostorima na ovoj turneji. Prvi put smo slušali Je Veux uživo i ostali smo oduševljeni, zbilja su fenomenalni. U Ozlju se spremamo za komarce, ja sam ribič i znam kako je kraj Kupe, možda ćemo imati drugačiji outfit“, rekao nam je J.R. August. Oduševljena je bila i Je Veux, odnosno Željka Veverec: Nisam nikad svirala u Samoboru i nisam znala što očekivati, ali bila je super atmosfera. Prije nas je svirao J.R. August, rekla bih da smo dobar tandem za ovu turneju! Najbolji moment ove turneje je da imamo priliku doći na mjesta na kojima nismo do sada imali priliku svirati i predstaviti se publici koja nije nužno naša – oni se iznenade, a i mi se iznenadimo njihovim doživljajem naše glazbe – tako stvaramo našu publiku“.

Foto: Filip Kovačević

Nakon odličnih koncerata sinoć, Rock&OFF Tour ide dalje već ovaj petakDnevni boravak na rijeci u Ozlju rezerviran je za koncert J.R. Augusta! Ulaz na koncert je besplatan!

Rock&OFF turneja je do sad bila fenomenalna, prije dvije godine smo bili zajedno s Rock&OFF ekipom na jednoj kvizaškoj turneji po festivalima, no moramo priznati da nam je ovo znatno draže, s obzirom na to da su s nama na ovoj turneji predivni Rock&OFF izvođači iz kategorije „Veliki prasak godine“. Čekaju nas još J.R. August na predivnoj lokaciji u Ozlju i potom otvaranje Motovun Film Festivala s Je Veux – tko bi bio sretniji od Iskonovaca zaljubljenih u dobru glazbu“, rekla nam je Iva Vukšić, Iskonova voditeljica odnosa s javnošću i sponzorstava.

 

Foto: Filip Kovačević

 

09.07.2021. Ozalj, Dnevni boravak na rijeci – J.R. August

28.07.2021. Motovun – Je Veux

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&OFF-a je Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison - Hrvatski glazbeni savez.