Nominacije za peto izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off saznat ćemo 12. siječnja!

Nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off ove godine će se dodijeliti po peti put, a u četvrtak, 12. siječnja, saznat ćemo nominacije! Tko je po izboru žirija obilježio glazbenu 2022. godinu organizatori će otkriti na konferenciji za medije, koja će se održati u zagrebačkoj Tvornici kulture s početkom u 19 sati. Nakon proglašenja nominacija, prošlogodišnja dobitnica nagrade u kategoriji Veliki prasak godine Miriiam održat će kratki koncert.

Za peti Rock&Off pristiglo je više od 2000 prijedloga, a žiri sastavljen od 87 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija rekao je svoje te ćemo uskoro saznati tko bi mogao slaviti u kategorijama: Album godine, Pjesma godine, Koncertni izvođač godine, Veliki prasak godine, Rock&Off izvođač godine, Pop&Off izvođač godine, Rap&Off izvođač godine, Elektro&Off izvođač godine, Jazz&Off izvođač godine te Iskonova nagrada publike.

Nagrada Rock&Off je od 2018. godine nagradila niz izvođača, a postala je vrlo važna izvođačima i široj javnosti jer je izrasla u platformu iz koje je proizašlo nekoliko projekata - Mala škola Rock&Off novinarstva, Skener, Rock&Off turneja te Veliki Glazbeni Rock&Off kviz powered by Iskon.

 

"Najbolji tulum u gradu" odnosno centralna dodjela nagrada Rock&Off održat će se 3. veljače u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.