Novih pet hitova u utrci za Cesaricu - listopad 2020.

Petar Grašo, Opća Opasnost, Mia, Pravila igre i Jure Brkljača u utrci za Cesaricu!

Pod motom 'Moj glas za hit godine' još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za hit godine. Pjesma "Prvi osjećaj" koju izvodi Franka, prošlogodišnja dobitnica Cesarice za hit godine, ponijela je titulu hita rujna i tako ušla u finale ovogodišnje nagrade publike. Pjesmu autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Utrka za Cesaricu se nastavlja, a u konkurenciji za novi mjesečni hit su pjesme:

 

Neće nas zauvik bit - Petar Grašo

Pusti me na miru - Opća Opasnost

Sretan put - Mia

U hladnoj sobi - Pravila igre

Znao sam - Jure Brkljača

 

Za predložene pjesme s liste za Hit listopada publika može glasovati do petka, 20. studenog u ponoć, a glasovati se može putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica m.me/cesarica i Viber javnog profila Cesarica https://chats.viber.com/cesarica te na službenoj stranici cesarica.orgPjesma s najvećim brojem glasova u mjesečnom glasovanju ulazi u veliko finale nagrade Cesarica u sklopu kojeg će se birati hit godine. Statua Cesarice dodijelit će se pjesmi koja će u finalnom krugu osvojiti najveći broj glasova publike.

 Podsjetimo, pod motom “Moj glas za Hit godine” nagrada Cesarica odvija se četvrtu godinu zaredom.

Svaki mjesec publika svojim glasovima bira hit mjeseca te će tako nominirati 12 najboljih pjesama koje u siječnju 2021. godine ulaze u finalni krug glasovanja u kojem će pjesma s najviše glasova publike ponijeti titulu hita godine.

Na prvoj dodjeli najveći broj glasova i nagradu Cesarica - Hit godine osvojila je pjesma „Dani i godine“, autora Nine Badrić i Predraga Martinjaka, u izvedbi Nine Badrić. Cesaricu 2018. osvojio je Petar Grašo s pjesmom “Ako te pitaju” koju autorski potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić. Cesaricu 2019. osvojila je Franka Batelić s pjesmom “Sve dok sanjaš” koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

Odabir pjesama i kriteriji izbora detaljno su pojašnjeni u Pravilniku nagrade koji se nalazi na službenim stranicama gdje možete pratiti i sve ostale informacije i novosti o Cesarici.