Novih pet hitova u utrci za Cesaricu - srpanj 2021.

HIT SRPNJA ZA HIT GODINE!

Željko Bebek pridružio se dosadašnjim finalistima Cesarice – Matiji Cveku, Albini, Marku Kutliću, Tončiju Huljiću, Petru Graši i Gibonniju. Pod motom “Moj glas za hit godine” pjesma “Kupit ću nam sat” ušla je u finale izbora za hit godine, a Hit lipnja autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Mario Mihaljević.

 

Utrka za najveću glazbenu nagradu publike se nastavlja i u potrazi smo za novim mjesečnim hitom.

 

U konkurenciji za Hit srpnja su pjesme:

 

A meni vruće – Domenica

Bambina mia – CAMBI. & TBF ft. ST Koke

Ja još uvijek imam istu želju – Nina Badrić

Kada jednom odem – Tomislav Bralić i klapa Intrade

Zaplesala je s ljetom – Matija Cvek & Marko Kutlić

Pjesma “A meni vruće” za Domenicu, kako kaže, predstavlja izlet u nešto drukčije od onoga na što je publika navikla – brza, poletna, plesna pjesma s okusom ljeta.

Pjesma je premijerno izvedena na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Stihove i glazbu potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, a svoj je plesni potpis dala i Domenica, koja je u novom spotu uskočila u plesne cipele i oživjela glamur dvadesetih. Time nas je vratila u stara vremena, kada se zabava odvijala u rasplesanim kabaretima.

Bambina mia” novi je singl vokalnog sastava CAMBI. koji izvode u duetu s legendama hip hop-a, splitskim TBF-om. Ova neobična “pop – hip hop opereta” predstavila je i svoj video broj, a žensku stranu ove duhovite priče donose ST Koke – pseudonim iza kojeg se kriju glumice Ana Uršula Najev i Jagoda Kumrić. Pjesmu glazbeno potpisuje Josip Radić, a stihovi su djelo Saše Antića i Ivice Ivaniševića. CAMBI. i TBF nesumnjivo imaju veliki hit pred sobom, a nama preostaje iz ove priče samo izvući pouku: neka pitanja je ponekad bolje prešutjeti!

Nakon svevremenskih hitova “Rekao si”, “Da biram”, “Ratujem s tugom” i “Volim te volim” naša diva, Nina Badrić publici je predstavila novi singl – “Ja još uvijek imam istu želju”. Nina i njezin tim pripremili su pravi ljetni hit plesnog i zaraznog ritma koji ne oskudijeva pozitivnim i zaraznim stihovima. Iako umjetnici najbolje stvaraju kada je svijet oko njih idealan, Nina Badrić, koja je napisala tekst i autor je glazbe zajedno s Predragom Martinjakom, napravila je pjesmu koja ima samo jednu misiju, a to je rasteretiti ljude u ovim turbulentnim vremenima.

Velolučanin, dugogodišnji suradnik i prijatelj klape Vinko Barčot zaslužan je za glazbu i tekst nove pjesme “Kada jednom odem” koju izvode Tomislav Bralić i klapa Intrade. Pjesma je predstavljena na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Tomislav Bralić i klapa Intrade spotom za novu pjesmu nastavljaju promociju svojega kraja, a do sada su obišli mnoge lokacije kako bi ih ovjekovječili spotovima i tako prezentirali glazbenu i vizualnu baštinu Dalmacije.

Matija Cvek i Marko Kutlić su već poznata lica na hrvatskoj glazbenoj sceni. Predvodnici mlađe generacije glazbenika ovog su puta udružili snage i napravili ljetni hit “Zaplesala je s ljetom”. Dva vrhunska vokala i fuzija funka i rocka dobitna su kombinacija – prvi takt, drugi takt i pjesma već ne izlazi iz glave. Prijateljstvo i druženje rezultiralo je sjajnom pjesmom, a dvojac, koji uz koautora Aleksandra Čubrila i autorski potpisuje pjesmu, ne krije oduševljenje rezultatom.

Za predložene pjesme s liste za Hit srpnja publika može glasovati do petka, 20. kolovoza u ponoć, a glasovati se može online: putem Facebook stranice Cesarica m.me/cesarica, Viber javnog profila Cesarice https://chats.viber.com/cesarica, te na službenoj stranici cesarica.org