Novitet u Fokuskontrolu


FOKUSKONTROL OD DANAS UVODI PRAĆENJE EMITIRANJA PJESAMA
U STVARNOM VREMENU

 

Fokuskontrol, integrirani sustav za praćenje emitiranja novih glazbenih izdanja, s ponosom najavljuje pokretanje najnovije značajke: praćenje emitiranja pjesama u stvarnom vremenu! Ovo ažuriranje unapređuje već snažne mogućnosti Fokuskontrola, pružajući glazbenicima, autorima i izvođačima uvide u realnom vremenu izvedbe njihovih djela.


Uz novu značajku, korisnici sada mogu vidjeti kada i gdje se njihove pjesme emitiraju u stvarnom vremenu. To uključuje mogućnost pretraživanja prema naslovu pjesme i radijskoj postaji, funkcionalnost koju ne nudi niti jedan drugi sustav osim Fokuskontrola. Ova inovacija značajno povećava vrijednost usluge, pružajući detaljne i neposredne povratne informacije o emitiranju pjesama.

Popis emitiranih pjesama na radio postajama se prikazuje u realnom vremenu, uz napomenu da može odstupati do pet (5) minuta kašnjenja, ovisno o izvoru streama. Digitalni linkovi, kao i imena pjesama i izvođača, se prikazuju onako kako su uneseni u sistem od strane korisnika. Filtriranje stanica i pjesama se vrši klikom ili dodirom prsta naziva stanice, naziva pjesme ili naziva izvođača. Novoj značajci se pristupa pod izbornikom „U eteru“ smještenom u gornjem desnom uglu stranice.

Ova sveobuhvatna usluga praćenja nudi glazbenicima realan uvid u emitiranje njihovih djela, vitalni alat za umjetnike koji žele razumjeti njihov doseg i utjecaj.

Sustav Fokuskontrol prati više od 400 radijskih i televizijskih postaja, detektirajući približno 65.000 dnevnih rotacija. S nekoliko tisuća pojedinačnih korisnika mjesečno, baza korisnika sustava nastavlja rasti, odražavajući njegovu sve veću važnost i korist za glazbenu zajednicu. Uz svoje mogućnosti praćenja, Fokuskontrol nudi i tjednu ljestvicu HR TOP 20. Ova top lista pjesama emitiranih na hrvatskim radijskim postajama neophodan je izvor za praćenje najemitiranije glazbe u zemlji.

Članovi udruga za kolektivna prava HDS ZAMP i HUZIP mogu besplatno koristiti uslugu Fokuskontrol, čime svi umjetnici mogu pristupiti alatu za upravljanje i optimizaciju svojih glazbenih emitiranja.

Tjedna top lista se može pratiti na http://Fokuskontrol.hr/hr-top-20

Članovi udruga za kolektivno ostvarivanje prava HDS ZAMP i HUZIP imaju pravo na besplatno korištenje servisa Fokuskontrol, a ovim putem pozivamo sve one koji ga još ne koriste da se prijave na https://www.fokuskontrol.hr/register. Za sva pitanja možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i 01 3668 027.