PLANOVI GLAZBENIKA KAD SVE OVO ZAVRŠI GOBAC: PRVO U ŠLAFRUK!

Poruke naših glazbenika!

Zagreb, 30. travnja 2020.Unison – Hrvatski glazbeni savez i dalje postavlja važno pitanje glazbenicima – Što će prvo napraviti kad sve ovo završi? Pitanje je od psihološke važnosti jer svi jedva čekamo povratak života u normalu. Uvedene mjere sve su nas „zarobile“ u naše domove, što je bilo nužno i potrebno jer je to odgovorno ponašanje prema samima sebi i drugima. Naši glazbenici držali su se svih preporučenih savjeta i uputa, ali kao i svi – iščekuju dan kada će sve opet biti „kao prije“. Ovaj tjedan na pitanje o planovima kad sve ovo prođe odgovarali su Ida Prester, Neda Parmać i Davor Gobac.

Ida planira organizirat putovanje s prijateljicama, bez muža i djece, obzirom na to da se nitko od nikog ne miče već duže vremena. Nakon toga planira tulum bez socijalne distance kako bi se mogla izgrliti i izljubiti sa svim dragim ljudima.

Neda Parmać kaže da joj najviše nedostaju koncerti i druženje s prijateljima i kolegama iz glazbe, tako da prvo planira ni manje ni više nego – probu! A Gobac ima ozbiljne planove o odlasku u Šlafruk. Što je točno Šlafruk i što planira „nakon Šlafruka“ pogledajte u videu OVDJE.

U prvoj epizodi na pitanje su odgovarali Saša Lozar, Maja Šuput, Matija Cvek i Jacques Houdek, a što su odgovorili možete pogledati OVDJE. U drugoj epizode svoje planove otkrili su nam Mia Dimšić, Luka Nižetić i Aljoša Šerić, njihove odgovore možete pogledati na ovom LINKU. A treće izdanje pogledajte OVDJE – odgovarali su Ivan Dečak, Marko Kutlić, Jure Brkljača, Damir Kedžo i Vinko Ćemeraš.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU– Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP– Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, za cilj ima promociju hrvatske glazbe i hrvatskih glazbenika.

Pozivamo sve koji vole Rock&Off glazbu da slušaju Rock&Off internet radio koji emitira 24 sata dnevno / 7 dana tjedno samo hrvatsku rock&off glazbu! Osim na ovom LINKU, možete ga slušati na Iskon TV-u te aplikaciji Slooshaj.