Poprock.hr & Glazbeni top 20 – ljetna pauza

GLEDAMO SE NA JESEN!

Nakon više od 100 izdanja emisije PopRock.hr i više od 20 emisija Glazbeni Top 20 u prvoj polovici 2021. godine koje smo gledali svaki radni dan u 19:30 h na HTV2 i subotom u 19:15 h na HTV2; vrijeme je za ljetnu pauzu!

Iako će nam nedostajati druženja s glazbenicima, veselimo se što će konačno biti „rasprodani“ na koncertima, gažama i nastupima diljem Hrvatske, pa će i ljetna stanka biti lakša. Nakon godine koja je nadamo se zauvijek iza nas, veliko je zadovoljstvo čitati datume i mjesta gdje će hrvatski glazbenici raditi ono što najviše vole – nastupati uživo.

Top ljestvicu Glazbeni top 20 koja se formira uvidom u FokusKontrol koji bilježi emitiranja na 135 hrvatskih radijskih postaja, uvidom u pozicioniranja na nacionalnim i županijskim top ljestvicama, zatim uzimanjem u obzir koncertne i diskografske aktivnosti te uvidom u pozicioniranja na relevantnim digitalnim glazbenim platformama; i dalje ćete moći pratiti na društvenim mrežama Unisona.

Sve dosadašnje top ljestvice, kao i emisije PopRock.hr možete pogledati na HRTi platformi, a neke od najzanimljivijih trenutaka i na YouTube kanalu emisije PopRock.hr-a.  

Vidimo se na jesen!

Sve ostale informacije i novosti o emisiji PopRock.hr možete pratiti i online: 

Facebook

www.facebook.com/poprock.hr

 Instagram

www.instagram.com/poprock.hr

 YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCGKBXjepXB25yP3i_YYcrgA?