Poznata glazbena imena u utrci za hit mjeseca

 Pet glazbenih prijedloga za hit veljače

Nakon što je publika odabrala Hit siječnja, pjesmu “Poljubi me sad” u izvedbi Damira Kedže koju autorski potpisuje Ante Pecotić, utrka za prestižnu nagradu publike se nastavlja. Upravo publika svaki mjesec svojim glasovima bira glazbene favorite i omiljene pjesme, a u konkurenciji za Hit veljače su: Antonija Šola i Mario Roth s pjesmom “Cijena prave ljubavi”, Matija Cvek i Matija Dedić s pjesmom “Nasloni se”, Nina Badrić s pjesmom “Ratujem s tugom”, Jelena Rozga s pjesmom “Sveto pismo” i Jacques Houdek s pjesmom “Teret”. 

 

 

Glasovati se može online: putem Facebook stranice Cesarica, Viber javnog profila Cesarica, te na službenoj stranici cesarica.org, a svoje favorite može se podržati i telefonskim glasovanjem putem 061 i SMS brojeva. Glasovanje za Hit veljače traje do 20. ožujka u ponoć.

Pjesma s najvećim brojem glasova u mjesečnom glasovanju ulazi u veliko finale nagrade Cesarica u sklopu kojeg će se među nominiranim pjesmama birati hit godine. Statua Cesarice dodijelit će se pjesmi koja će u finalnom krugu osvojiti najveći broj glasova publike.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica