PREDSTAVLJAMO PRVI DIO GLAZBENIH IMENA KOJA ĆE NASTUPATI NA PORINU

JOŠ DESET DANA DO DODJELE

Do održavanja dodjele najvažnije hrvatske glazbene nagrade Porin preostalo nam je još deset dana, a nakon što smo saznali kada, gdje i u koliko sati ćemo moći pratiti dodjelu – 5. lipnja na HTV1 i HR2 u 21 sat – saznajemo i jedan dio glazbenih imena koja će nas počastiti svojim nastupom uživo.

Ovogodišnju nominaciju u kategoriji Novi izvođač godine osvojili su Albina, Mia Negovetić i Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, a upravo njihove izvedbe gledat ćemo iduću subotu u prijenosu uživo!

 

Nakon odličnog nastupa na Eurosongu s pjesmom „Tick-tock“ s kojom je osvojila i nagradu publike Cesarica za Hit veljače, Albina se sprema za snimanje novih pjesama i nastup na Porinovoj pozornici. Mia Negovetić na Dori je osvojila visoko drugo mjesto, a nastupila je i na Zagrebačkom festivalu prije nekoliko dana s Edijem Abazzijem i zajedničkom pjesmom „Ljubav nema kraj“. Osim na adresu Albine i Mie, jednako logično nominacija je stigla i na imena: Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli. Album prvijenac objavili su u listopadu prošle godine, a prije samo nekoliko dana oduševili publiku rasprodanim koncertom u Tvornici kulture.

Nova i talentirana imena hrvatske glazbe samo su dio dugačkog popisa onih koji će nakon dugo vremena s obzirom na situaciju stati na pozornicu. Izvedbe uživo i uzbuđenje iščekivanja tko će osvojiti najprestižniju statuu, garancija su dobrog programa iduću subotu, 5. lipnja u 21 sat na HTV1 i HR2. Iva Šulentić i Ivan Vukušić provest će nas kroz 36 kategorija i 36 novih dobitnika u godini koja je bila teška za sve one koji se izravno ili neizravno bave glazbom. Upravo zato će ova dodjela Porina biti posebno značajna – glazba se vraća na velika vrata!

Gledamo se iduću subotu!

Popis svih nominiranih koji se nalaze u konkurenciji za osvajanje ovogodišnjeg Porina pogledajte OVDJE.

Sve ostale informacije i novosti o Porinu možete pratiti na službenim stranicama i društvenim mrežama:

Web: porin.org

Facebook: facebook.com/PorinHR

Instagram: instagram.com/porinhr

YouTube: youtube.com/user/porinhr/videos

Twitter: twitter.com/porinhr