Publika odlučila: Damir Kedžo s pjesmom "Vidi se izdaleka" u finalu Cesarice

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca srpnja, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale Cesarice.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Gori ulica" koju izvodi Boris Novković, "Kuća naše pisme" u izvedbi Gorana Karana, Tedija Spalata i klape Sv. Juraj HRM, pjesma "Lubenica" koju izvode Lidija Bačić i Miki Solus, pjesma "Vidi se izdaleka" u izvedbi Damira Kedže i pjesma "Volim te, volim" koju izvodi Nina Badrić.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Vidi se izdaleka“ koju izvodi Damir Kedžo, a autorski potpisuje Ante Pecotić.

Damir Kedžo, jedan od najboljih i najperspektivnijih mladih pjevača, u novoj brzoj i modernoj pjesmi "Vidi se izdaleka" slavi i pjeva o ljubavi. Iza ove pjesme stoji jak autorski tim Ante Pecotić (glazba i tekst) i Bojan Šalamon Shalla (aranžman, produkcija, mix i mastering).

“Čim sam čuo demo znao sam - to je to. Iako je drugačija od svih mojih dosadašnjih pjesama odmah sam bio siguran da je stvorena baš za mene. Uživao sam u stvaranju pjesme, bilo je jako kreativno u studiju i brzo smo dobili final. Vidi se izdaleka pjesma je o ljubavi, radosti i ljepoti i točno opisuje životnu fazu u kojoj sam trenutno. Lijepo mi je u svakom pogledu i to se 'vidi izdaleka’”, rekao je Damir Kedžo.

Snimajući pjesmu u studiju Damir je već imao viziju spota, točno je znao kako, gdje i s kim želi snimiti spot koji će dočarati stihove pjesme. Za partnericu u spotu odabrao je Helenu Janjušević, koja je donedavno s njim plesala u showu "Ples sa zvijezdama".

Helena i Damir donose nam jedan ljetni dan u životu dvoje ljudi koji se vole i sretni i opušteni uživaju u zajedničkim trenucima, a u spotu su se čak okušali i u vožnji jet skijem. Spot je nastao u produkcijskoj kooperaciji Redesign Films & N.O. Production, a režiju potpisuju Hugo Vojak i Mladen Đaković.