Publika odlučila: Marko Kutlić s pjesmom "Samo ljubav" u finalu Cesarice

 

Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Samo ljubav“ Marka Kutlića!

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca kolovoza, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesarica.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Brod za nabolje" koju izvodi Doris Dragović, "Kad smo se voljeli" u izvedbi Vanne, pjesma "Ludilo brale" koju izvode Luka Nižetić, Miroslav Škoro i Rene Bitorajac, pjesma "Samo ljubav" u izvedbi Marka Kutlića i pjesma "Sva blaga ovog svijeta" koju izvode Mia i Marko Tolja.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Samo ljubav“ koju izvodi Marko Kutlić, a autorski potpisuju Marko Vojvodić i Igor Ivanović.

Foto: Matea Beranek


Ovdje nije riječ tek o “običnoj ljubavnoj pjesmi” već o skladbi koja govori o ljubavi kao pokretaču svega dobrog u svemiru.

Iznimno snažan vokal Marka Kutlića te nevjerojatna svestranost opet dolaze do izražaja u skladbi koju autorski potpisuje već poznati dvojac njegovih suradnika, Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji su i ovoga puta zaslužni za glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

Samo ljubav naziv je moje pjesme, a odabrao sam ju kao svoj ljetni singl jer mislim da je ljubav ono što ljudima u današnjem svijetu najviše fali. Opterećeni smo, živimo u teškom vremenu, trčimo na sve strane i žurimo, glave su nam zabijene u ekrane, a zaboravljamo na ono jedino što je bitno, a to je čvrst zagrljaj, iskren pogled i druženje s najdražim ljudima”, kazao je ovom prigodom Marko.

U svom prepoznatljivom stilu, “Samo ljubav” ima i odličan video spot, a i ovaj, kao i prethodni, odiše upečatljivošću i posebnom atmosferom.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 14. listopada kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit rujna.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica