Sutra ćemo saznati dobitnike četvrtog izdanja Rock&Off nagrade, a evo i tko će nastupati!

Nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off četvrtu godinu zaredom vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture, a na događaju o kojem se priča još tjednima nakon, pojavit će se brojna poznata imena hrvatske glazbene scene.

Rock&Off pozornica i ove će godine ugostiti glazbenike za koje je žiri koji čini 89 novinara iz relevantnih domaćih medija odlučio da su upravo oni obilježili glazbenu 2021. godinu.

Abecednim redom Doringo, ERIC, Grše, Miiriam, Milošev, Plastic Knives, The Gentleman, Tús Nua, Urban&4, pocket palma i Šiza uveličat će dodjelu prestižnih nagrada u subotu, 5. veljače! Najavljen je i koncert iznenađenja, a o čemu se točno radi moći ćete provjeriti na digitalnim platformama Rock&Off-a!

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije ni ovogodišnji Rock&Off neće biti otvoren za publiku, no svi će moći pratiti dodjelu iz topline svoga doma putem YouTube kanala nagrade Rock&Off.

 OVDJE PRATITE STREAM NAGRADE ROCK&OFF! 

Nominacije za četvrto izdanje nagrade Rock&Off provjerite OVDJE

Više o četvrtom izdanju Rock&Off nagrade saznajte na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici i pratite nas 5. veljače uživo iz zagrebačke Tvornice kulture!

Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.