Tonči & Madre Badessa s pjesmom "Baci oko na mene" osvojili Cesaricu za Hit lipnja!

Poznat hit lipnja!

U konkurenciji za Hit lipnja bile su pjesme: "Baci oko na mene" koju izvode Tonči & Madre Badessa, "Budiš me" u izvedbi Marka Kutlića, "Ko si, da si" koju izvodi Gibonni, "Riskiraj" Ivana Zaka te pjesma "Shakespeare" koju izvodi Jole.

Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma "Baci oko na mene" koju izvode Tonči & Madre Badessa!

"Nastavno na prethodno rečeno od prije dva tjedna, ovom nagradom je izbjegnuta opasnost da moram, završit' fakultet, oženiti se i dobiti djecu i unuke. Zahvaljujem svima koji su mi omogućili da i dalje živim kao dječak", rekao je Tonči Huljić u svom šaljivom stilu.

Iako je u posljednje vrijeme posvećen orkestralnoj glazbi i Pop Misi, uoči ljeta, Tonči Huljić s bendom Madre Badessa predstavio je novi singl – “Baci oko na mene” koji je prepoznala i publika. Specifičnost pjesme je što kroz tipično ljubavnu pjesmu progovara univerzalnim jezikom ljubavi, a kroz video spot obraća se svojoj unuci koja je prije nekoliko dana stigla na svijet. Tonči Huljić u spotu progovara na svoj tipičan autoironičan način, i to šaleći se na svoj račun, na račun svog zeta Petra Graše i unuke. “Spot je možda jedna od mojih 'najluđih' autoironija, jer naime u spotu se nadam da ću doživjeti 85. godinu!”, kaže Tonči. Režiju spota također potpisuje Huljić uz stalnog suradnika Vojana Koceića.

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se šestu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez koji ovim projektom želi dodatno promovirati hrvatsku glazbu, odnosno hrvatske autore, izvođače i pjesme.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

 Službena stranica: cesarica.org

FB: fb.com/cesarica

Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica