U Samoboru i Ozlju ovaj tjedan se nastavlja druga Rock&Off turneja

U petak 24. lipnja u virovitičkom Horn Pubu prvim nastupom s bendom ikad Frana Vasilića te ERIC-a započela je druga Rock&OFF turneja! Rock&OFF turneja nakon Virovitice nastavlja se u četvrtak (7. srpnja) u Samoboru, u sklopu "Ljeta u Samoboru" te u subotu (9. srpnja) u Ozlju u sklopu programa „Dnevni boravak na Kupi“.

U Samoboru će nastupiti dobitnica ovogodišnje Rock&Off nagrade u kategoriji Velikog praska Miriiam pojačana s odličnim bendom, odličan kantautor ERIC u pratnji izvrsnog benda te skriveni dragulj hrvatske scene Fran Vasilić koji odnedavno nastupa s bendom, u parku kod Samoborskog muzeja s početkom od 21 h.

 

U Ozlju će u sklopu programa „Dnevni boravak na Kupi“ na predivnoj lokaciji u prirodi blizu rijeke Kupe svoju viziju post punk rocka predstaviti bučni i kreativni dvojac Šiza koji ne prestaju prikupljati same pohvale kritike.

Nastavak slijedi u Kninu i Šibeniku te na Motovun Film Festivalu i Liburnia Film Festivalu. Trajat će sve do 20. kolovoza ove godine, a publici će se predstaviti nominirani u kategoriji Veliki prasak godine - Eric, Fran Vasilić, Miriiam i Šiza.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&Off-a Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison - Hrvatski glazbeni savez.

Ovdje pogledajte fotogaleriju