Upute za snimanje videa za projekt #ODSOBEDOSOBE

Poželjno je snimiti 3 glazbena broja do 15 minuta ili obraćanje fanovima s porukama za #ostanidoma i s upoznavanjem s kreativnim procesom stvaranja od kuća, uz poruku svim gledateljima, kamerom, fotoaparatom ili mobitelom. Preporučuje se da se glazbenici snime tako da mobitel postave vodoravno, u prostoriji u kojoj nema pozadinske buke. Ako se koristi mobitel, sa stražnjom kamerom istoga, a ako se koriste kamera ili fotoaparat da se namjeste postavke na 25 fpsa (frame per second). Nakon toga, njihova snimka će se obraditi, staviti u format te distribuirati na već navedene kanale.

Unison će sve video izvedbe iz sobe obraditi, masterirati i distribuirati svojim partnerima. Večernji List će tri puta tjedno, počevši od 23. ožujka u 18h objavljivati po jednu video izvedbu s YouTube kanala Unisona. Partner je i HRT koji će također u emisiji POPROCK.HR emitirati tri puta tjedno jednu od izvedbi te CMC televizija i portali Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr
Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija
na kojoj ćete također moći vidjeti i čuti hrvatske glazbenike iz njihovih soba, u sklopu projekta #Odsobedosobe. Unison ovim putem poziva i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..