VEČERAS 1000. EMISIJA POPROCK.HR-A!

STIŽU NAM MASSIMO, GOBAC I J.R. AUGUST!

Večeras u 19:30 na HTV2 gledamo jubilarnu, 1000. emisiju PopRock.hr-a!

Tamara Loos i Ermin Preljević provest će nas kroz razgovore s gostima, reportaže i live svirke!

 

Tijekom 1000 emisija u PopRock.hr-u imali smo priliku pogledati 500 glazbenih premijera, popričati s čak 1200 gostiju, odslušati 150 svirki uživo. Servirali smo vam 3000 glazbenih vijesti, 200 reportaža i 4000 spotova.

Brojke govore same za sebe, ali puno važniji od brojki su dobar provod i lijepe uspomene koje smo stvarali snimajući ovih 1000 emisija. U specijalnom izdanju PopRock.hr-a stvarat ćemo nove uspomene. Direkt na naš kauč stižu nam Massimo, Davor Gobac i J.R. August, dok ćemo kroz reportaže porazgovarati s još nekoliko zanimljivih glazbenih imena.

 Davor Gobac je jedan od prvih gostiju PopRock.hr-a i s njim ćemo se večeras prisjetiti kako je to izgledalo na samom početku te prokomentirati kako je PopRock.hr rastao kroz godine i koliko mu znači ova emisija.

J.R. August pojavljuje se pak kao izvođač kojeg je PopRock.hr među prvima primijetio dok još šira publika nije bila upoznata s njegovim radom. Ubrzo nakon albuma prvijenca, J.R. August doživio je veliku pažnju javnosti i osvojio mnoge nagrade publike i struke, što zapravo dokazuje da je PopRock.hr pravi lovac na mlade talente! Upravo o tome smo porazgovarali s njim – koliko ova emisija brine za mlade izvođače i koliko mu je značila naša potpora.

U emisiju nam večeras stiže i Massimo s kojim razgovaramo o tome koliko je PopRock.hr važan za glazbenike u ova teška pandemijska vremena.

 

Povodom ove specijalne, 1000. emisije okupili smo pravi mali bend koji će večeras zasvirati s Gopcem i Massimom. A nakon razgovora s gostima, očekuju nas dvije velike reportaže. Jedna naziva "Behind the scenes" koja će pokazati kako se ova emisija sve ove godine snima i druga naziva "Vox populi" gdje smo pitali razne glazbenike što misle o PopRock.hr-u. Upravo kroz te reportaže u emisiji će nam se pojaviti i Branimir Mihaljević, Nikša Bratoš, Željko Bebek, Toni Starešinić (Chui), Ivan Dečak, Nenad Borgudan, Hus, Matija Cvek, Nika Turković, Mia Dimšić, Irena Žilić, Lu Jakelić, Matej Nakić te ekipa iz Kuku$ klana.

Gledamo se večeras u 19:30 na HTV2!

Sve ostale informacije i novosti o emisiji PopRock.hr možete pratiti i online: 

Facebook

www.facebook.com/poprock.hr

 Instagram

www.instagram.com/poprock.hr

 YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCGKBXjepXB25yP3i_YYcrgA?