Započeo prvi krug glasanja za jubilarni 30. Porin!

Od kolovoza ured Porina temeljito je radio na zaprimljenim prijavama za jubilarni, 30. Porin, a sada je vrijeme da glasači odluče tko su nominirani za najvažniju glazbenu nagradu u Hrvatskoj.

Prvi krug glasanja kreće – danas!

„Ukupno je zaprimljeno čak 2129 prijava za 37 kategorija, opet je oboren rekord, a to su odlične vijesti! Prijavljeno je 303 albuma, od toga njih 145 za kategoriju Album godine, a 379 skladbi za Pjesmu godine. 84 prijave pristigle su za kategoriju Novi izvođač“, rekla je Ivana Martinac, glavna tajnica Porina.

Prvi krug glasanja za nominacije započeo je danas i završava 5. veljače u ponoć. A tko su nominirani za najprestižniju hrvatsku glazbenu nagradu, saznat ćemo 8. veljače u 18 sati u Kaptol Boutique Cinema. Nakon toga slijedi drugi krug glasanja i čeka se finalna odluka – tko je najbolji i tko je sve dobitnik Porina za 2022.

Molimo sve glasače Porina, ako nisu dobili poziv za glasanje, da se jave u ured Porina ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Od prošle godine glasanje je isključivo putem online aplikacije

Sve ostale informacije i novosti o Porinu možete pratiti na službenim stranicama i društvenim mrežama:

Web: porin.org

Facebook: facebook.com/PorinHR

Instagram: instagram.com/porinhr

YouTube: youtube.com/user/porinhr/videos

Twitter: twitter.com/porinhr