Željko Bebek s pjesmom "Kćeri moja" u finalu Cesarice

Glasovanje za Hit listopada je završilo i još jedna pjesma pridružila se mjesečnim hitovima u finalu Cesarice!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Generacija" u izvedbi Matije Cveka, "Kćeri moja" koju izvodi Željko Bebek, "Lažu fotografije" u izvedbi Gibonnija, "Pjesma o tebi " koju izvodi Vanna te pjesma "Volim što te ne volim" u izvedbi Zsa Zse.

Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma "Kćeri moja" koju izvodi Željko Bebek. Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević
.

Legendarni Željko Bebek novu je pjesmu i spot "Kćeri moja" posvetio svojoj kćeri, kao i svim očevima koji će jednog dana svoje kćeri pratiti do oltara. Publika je pjesmu prihvatila i više nego dobro, što dokazuje i nagrada Cesarica za Hit listopada

Stihove Nenada Ninčevića uglazbio je Branimir Mihaljević koji je napisao i aranžman. Uz slavnog oca buduću je mladenku u videospotu odglumila Katarina Bebek, a kako se u gitarskim solo dionicama pojavljuje i njezin brat Zvone Bebek možemo ovo nazvati pravim obiteljskim videom. Režija i ovog spota povjerena je Sandri Mihaljević, redateljici mnogih Bebekovih spotova. 

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit studenoga bit će predstavljeno u ponedjeljak 6. prosinca.

 

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se već petu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez koji ovim projektom želi dodatno promovirati hrvatsku glazbu, odnosno hrvatske autore, izvođače i pjesme.

 Nagradu za hit 2020. godine osvojili su Zsa Zsa i Hiljson Mandela s pjesmom „Ova ljubav“ koju autorski potpisuju Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Ivan Hilje. Godinu prije toga nagrada je pripala Franki za pjesmu „Sve dok sanjaš“ koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Cesaricu za hit 2018. godine osvojio je Petar Grašo s pjesmom "Ako te pitaju" koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, a prvu Cesaricu odnijela je Nina Badrić s pjesmom „Dani i godine“ autora Nine Badrić i Predraga Martinjaka.

Tko će biti dobitnik Cesarice 2021. saznati ćemo na završnoj svečanosti pete dodjele nagrade Cesarica koja će se održati u siječnju 2022.

 

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

 Službena stranica: cesarica.org

FB: fb.com/cesarica

Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica