#ODGRADADOGRADA – ANNA MOOR!

Novi #OdGradaDoGrada! 

Zagreb, 11. studenog 2020. – Koprivničanka Romana Pavliša, odnosno Anna Moor donosi nam ovotjedno izdanje projekta #OdGradaDoGrada!

Točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista pogledajte i poslušajte njene pjesme – Život kao rijeka, Genovia i Nestvaran.  

Život kao rijeka sedmi je singl Anne Moor s nadolazećeg albuma koji planira objaviti krajem ove godine ili početkom sljedeće. Anna se predstavila pjesmom Lutak 2016. godine, a šira publika imala ju je priliku upoznati na 66. Zagrebačkom festivalu gdje je otpjevala pjesmu Svjetovi.

Projekt #OdGradaDoGrada krenuo je pod nazivom #OdSobeDoSobe na samom početku pandemije COVID-19 kada je bilo onemogućeno kretanje, druženje i sviranje. Situacija u hrvatskoj glazbi s obzirom na još uvijek aktualnu pandemiju i propisane mjere nije dobra, hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jednu od pogođenijih profesija. Ovim oblikom promocije Unison – Hrvatski glazbeni savez u suradnji s Večernjim listom pruža podršku hrvatskim glazbenicima za vrijeme trajanja pandemije. Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Annu Moor, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.