Rock&Off Radio - pregled tjedna!

Slušaj Rock&Off radio!

U drugom tjednu obogaćenog progama Rock&Off internet radija imali ste prilike poslušati emisiju "A što ti slušaš" u kojoj rock&off glazbenici biraju najbolje hrvatske pjesme po vlastitom izboru. Svoje playliste podijelili su s vama bendovi Struja Svijesti, Mnogi Drugi i ESC Life te kantautorica Luce i Ivo Sivo iz Dječaka.

Osim najboljih pjesama, svi su otkrili i mlade i/ili neotkrivene bendove za koje bi voljeli da ih poslušate. Tako su se zavrtile pjesme bendova i izvođača:TerminatorIrena ŽilićLovely QuincesnemanjaPorto MortoĐutkoGlupa-ChanKali Fat Dub Trophy jump. Spotove navedenih izvođača moći ćete vidjeti u emisiji PopRock.hr u narednom periodu kao preporuke glazbenika iz Rock&Off-a.

Također, neki od njih su otkrili i "guilty pleasure" pjesme, odnosno određene pjesme izvođača ili iz žanrova koje inače ne slušaju. Koji su to provjerite u emisijama. Emisiju "A što ti slušaš" možete slušati svakog radnog dana u 12 sati, a reprize isti dan u 20 h te idući dan u 9 h.

Poslušajte snimke emisija na Youtube stranici Nagrada Rock&Off! Klikni na sliku ispod!

 

U ovom tjednu u Emisiji "A što ti slušaš?" ugostit ćemo članice i članove žirija Rock&Off nagrade - glazbene radijske urednike i voditelje, kritičare i novinare!

Što slušaju ljudi koji puštaju glazbu, daju kritike i pišu o novim izdanjima i albumima, biraju i nominiraju glazbenike za Nagradu Rock&Off? Svoje playliste otkrit će nam Slavin Balen s Radija 101, Maja Trstenjak sa Sound-report.com portala, Siniša Miklaužić s portala beehy.pe, Maja Milin Kosa s HRT - Radio Zadra te Tomislav Miličević s portala Reggae.hr.

Također, napravili smo i Deezer playliste svake emisije, možete ih naći na poveznicama ispod:

 A što ti slušaš? Emisija 04 - Luce

A što ti slušaš? Emisija 05 - Struja Svijesti

A što ti slušaš? Emisija 06 - Mnogi Drugi

A što ti slušaš? Emisija 07 - Ivo Sivo

A što ti slušaš? Emisija 08 - ESC Life

Rock&Off je online radio koji 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez reklama i govornih emisija, emitira isključivo domaću rock&off glazbu. Pokrenut je prije godinu dana kao jedan od Off projekata u sklopu Nagrade Rock&Off koja se ove godine održala po drugi put.  Zamišljen je kao platforma za popularizaciju rock&off hrvatske glazbe, Rock&Off radio svakodnevno emitira pjesme glazbenika i bendova koji su predloženi u prvim krugovima nominacija za Nagradu Rock&Off i iz rubrike Special mention.

 

Rock&Off radio može se slušati na web stranici Rockoff.hr, na Iskon TV-u na 825. poziciji te na mobilnoj aplikaciji Slooshaj.