Vinko Ćemeraš s pjesmom "Pelin i med" u finalu Cesarice

 Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma "Pelin i med" Vinka Ćemeraša

Unatoč trenutnoj situaciji s kojom smo svi suočeni, nastavljamo pričati o glazbi i pjesmama koje su osvojile srca publike. Iz svojih domova publika je izabrala novi mjesečni hit i nominirala treću pjesmu u finale izbora za Cesaricu!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Divlji vjetre" koju izvodi Damir Kedžo, "Hajde nazovi me" Jure Brkljače, "Pelin i med" koju izvodi Vinko Ćemeraš, "Samo nek ona sretna je" Marka Kutlića i pjesma "Sva naša ljeta" u izvedbi grupe Vatra.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma "Pelin i med" koju izvodi Vinko Ćemeraš, a autorski potpisuje Srđan Sekulović Skansi.

 

Mladi i talentirani glazbenik Vinko Ćemeraš, koji je sudjelovanjem, a zatim i pobjedom u trećoj sezoni showa The Voice Hrvatska osvojio srca i pažnju šire javnosti, kao prvi singl i videospot predstavio je pjesmu „Pelin i med“. Upravo njegova izvedba poznate pjesme cijenjenog Dine Dvornika u samom finalu showa mnoge je emotivno dotakla, uključujući i njegov mentorski tim, koji nije mogao suspregnuti suze.

Za mene je ovo pjesma stoljeća u Hrvatskoj“, iskreno je rekao samozatajni Vinko Ćemeraš, stoga ne čudi da je upravo „Pelin i med“ predstavio kao svoj prvi studijski singl, zajedno s pratećim videospotom u režiji Marka Horvata.

U kreiranju nove verzije ove emotivne balade sudjelovali su vrsni glazbenici, a za produkciju je zaslužan producent i autor pjesme – Srđan Sekulović Skansi.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 11. svibnja kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit travnja.

Podsjetimo, Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se već četvrtu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez, koji ovim projektom dodatno promovira hrvatske pjesme, autore i izvođače.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica