HVALA SVIMA!

1000 EMISIJA POPROCK.HR-a IZA NAS!

1000 emisija PopRock.hr-a je iza nas, proslavili smo s našim glazbenim gostima i bilo nam je odlično!

Domaćini Tamara Loos i Ermin Preljević proveli su nas kroz velike i lijepe brojke: 500 glazbenih premijera, 1200 gostiju, 150 svirki uživo, 3000 glazbenih vijesti, 200 reportaža i 4000 spotova!

A za dobro raspoloženje bili su zaduženi Massimo & Davor Gobac!

Pogledajte nastup Davora Gopca!

Gobac je jedan od prvih gostiju PopRock.hr-a, prisjetili smo se s njim kako je to sve izgledalo na početku i koliko je PopRock.hr rastao kroz godine.

Pogledajte nastup Massima!

Važnost PopRock.hr-a za glazbenike i njihovu promociju prepoznaje i uvijek rado viđen gost Massimo. A uz njega, na kauč preko puta Tamare i Ermina sjeo je i mladi glazbenik J.R. August kojeg je upravo ekipa PopRock.hr-a prepoznala među prvima. Vrlo brzo nakon albuma prvijenca, J.R. Augusta prepoznali su i struka i šira publika.

Tijekom emisije, KOJU MOŽETE POGLEDATI OVDJE dobili smo uvid i u sve što se događa „Behind the scenes“, a pitali smo i razne glazbenike u reportaži VOX POPULI što misle o našoj emisiji, tako da su s nama sinoć bili i Branimir Mihaljević, Nikša Bratoš, Željko Bebek, Toni Starešinić (Chui), Ivan Dečak, Nenad Borgudan, Hus, Matija Cvek, Nika Turković, Mia Dimšić, Irena Žilić, Lu Jakelić, Matej Nakić te ekipa iz Kuku$ klana.
 
Veliko hvala svima, idemo dalje prema novih 1000 emisija, nastavite nas gledati svakog radnog dana u 19:30 na HRT2!

Sve ostale informacije i novosti o emisiji PopRock.hr možete pratiti i online: 

Facebook

www.facebook.com/poprock.hr

 Instagram

www.instagram.com/poprock.hr

 YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCGKBXjepXB25yP3i_YYcrgA?