Je Veux u Diskontu

Glazba koja će vam ispuniti dan

Višestruka osvajačica Rock&Off nagrada Je Veux treća je po redu izvođačica koja osvaja Diskont. Inspiraciju za svoju glazbu ova talentirana vokalistica pronalazi u soul, jazz i elektroničkoj glazbi, a iza sebe ima zapaženi album prvijenac „I Glow“, koji dolazi u vinil izdanju.

Je Veux, punim imenom Željka Veverec, u pratnji benda u Diskontu je izvela dva svoja singla, Loveable i I glow. Za kraj live nastupa ostavila je fantastičan mash-up cover Erykah Badu i Marka Morrisona.

Kako zajedno zvuče Sometimes i Return of the Mack? Poslušajte, pogledajte!

https://youtu.be/nLujH-vXg7w

Foto: Filip Kovačević

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Off. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Je Veux je treća po redu izvođačica u Diskontu, kojoj su prethodili riječki indie miljenici Jonathan te velikan s trap scene, Bore Balboa.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Novi nastupi u Diskontu objavljivat će se četvrtkom sve do završetka serijala, a dodatni sadržaji te kratki intervjui s izvođačima mogu se pratiti i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok.

Osim putem digitalnih kanala, Diskont se može pratiti i putem besplatne Rock&Off videoteke na Iskonovim TV platformama. Radi se o prvoj hrvatskoj glazbenoj TV videoteci, koja će se redovito nadopunjavati video playlistama domaćih rock i vezanih izvođača. „Kako ne sadrži reklame, Rock&Off videoteka je savršena video i audio kulisa za opuštanje, druženje ili rad kod kuće. Počeli smo sa žanrovskim listama koje usput omogućuju otkrivanje nove glazbe, a vrlo skoro pridružit će im se i playliste za chill, vježbanje, koncentraciju i dr. Čini se da se glazba vraća na TV“, poručili su iz Iskona.

„Jako smo sretni što ćemo proširiti Rock&Off platformu, pa smo u ovih šest godina, osim dodjele nagrada, kviza, Kampusa, Skenera, Radija, Rock&Off turneje te Male škole Rock&Off novinarstva, u suradnji s našim partnerom Iskonom kreirali i Diskont. U narednih pola godine objavit ćemo nastupe 26 izvođača iz Diskonta  odnosno gotovo 80 novih videa. Slični koncepti u svijetu postoje već godinama, a mi smo ih preuzeli i modificirali za našu scenu,  zadržavajući visoku kvalitetu audio i video materijala. Vjerujemo da je i ovo način da veliki broj rock&off glazbenika dođu do što šire javnosti što je i krajnji cilj rock&off platforme. Hvala svim izvođačima, autorima, producentima te diskografskim kućama koje su se odazvale za suradnju“, rekli su iz organizacije Rock&Off-a.

Diskont – nova epizoda svake srijede navečer na Iskon TV platformama, četvrtkom na YouTube-u.

Bore Balboa u Diskontu: https://youtu.be/AzFvBadsnhU

Diskont TV na Facebooku: https://www.facebook.com/diskonttv.hr

Diskont TV na Instagramu: https://www.instagram.com/diskonttv

Diskont TV na TikToku: https://www.tiktok.com/@diskonttv