Nagrada Cesarica pokrenula Viber zajednicu

Sve novosti i aktualnosti o nagradi, pjesmama i vašim omiljenim izvođačima na jednom mjestu!

 Najveća  glazbena nagrada publike – Cesarica s ljubiteljima domaće glazbe od sada će komunicirati i putem Viber zajednice. Na ovoj popularnoj komunikacijskoj platformi smješten je i Cesarica chatbot, od milja zvan “robot” putem kojeg publika tijekom cijele godine daje glasove svojim omiljenim pjesmama, a od sada im je dostupna i Viber zajednica putem koje će se članove informirati o svim novostima i aktualnostima vezanim uz nagradu i pjesme u konkurenciji. Članovi unutar zajednice mogu razmjenjivati poruke i međusobno komunicirati te time publika nagrade Cesarica dobiva još jednu interaktivnu komunikacijsku platformu. 

Pridružite nam se i vi!

Viber zajednicu Cesarice potražite na LINKU.

Viber zajednica nagradi Cesarica omogućava da glazbenim fanovima pristupi personalizirano i u realnom vremenu, a glasovanje za omiljene pjesme i izvođače učinjeno je jednostavnim, brzim i lako dostupnim.

Cesarica, uz pomoć partnera NTH Grupe, aktivno koristi popularne društvene kanale putem kojih komunicira s publikom, a koji su se pokazali kao idealna platforma za promociju hrvatskih pjesama, autora i izvođača, te kao odlična poveznica glazbenika i publike koja sluša domaću glazbu.

 

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

 

Službena stranica: cesarica.org

FB: fb.com/cesarica

Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica