PITALI SMO KANDIDATE ZA CESARICU ŠTO ĆE PRVO NAPRAVITI KAD SVE OVO ZAVRŠI

Poruke naših glazbenika!

Zagreb, 23. travnja 2020. – Ovaj tjedan je Unison - Hrvatski glazbeni savez, pitanje svih pitanja postavio glazbenicima koji su se našli u konkurenciji za glazbenu nagradu Cesarica za mjesec ožujak. Pitanje glasi - Što će prvo napraviti kad sve ovo završi s obzirom na to da taj trenutak svi iščekujemo. Na pitanje su nam odgovarali Ivan Dečak, Marko Kutlić, Jure Brkljača, Damir Kedžo i Vinko Ćemeraš.

Dečak je pomno pratio sve kolege koje su do sada odgovarali na naše pitanje tako da se predbilježio između ostalog i za pivu s Aljošom Šerićem.

Marko Kutlić se planira dobro odmoriti kad sve ovo završi, a Jure Brkljača namjerava posjetiti frizera. Damir Kedžo se veseli svojoj obitelji i snimanjima u Zagrebu, dok Vinko Ćemeraš jedva čeka svirku ispred više od dvoje ljudi.

Cijeli video pogledajte OVDJE.

Ovih 5 glazbenika, baš kao i njihovi kolege svaki dan sviraju i pjevaju u sklopu projekta #OdSobeDoSobe. Osim toga odgovaraju na sva naša pitanja neumorno i uvijek dobro raspoloženi. A upravo ovih 5 glazbenika se ovaj mjesec i natječe za hrvatsku glazbenu nagradu Cesarica.

Publika će, situaciji unatoč i ovaj mjesec birati mjesečni hit među svojim glazbenim favoritima, jer glazba je definitivno nešto što nam pomaže u neobičnim vremenima. Tako su se u konkurenciji za Hit ožujka našle sljedeće pjesme: “Divlji vjetre” Damira Kedže, “Hajde nazovi me” Jure Brkljače, “Pelin i med” Vinka Ćemeraša, “Samo nek ona sretna je” Marka Kutlića i “Sva naša ljeta” grupe Vatra.

Sretno im svima, a mi nastavljamo dalje istraživati koji su planovi domaćih glazbenika kad sve ovo završi. Do tada #ostanitedoma.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, za cilj ima promociju hrvatske glazbe i hrvatskih glazbenika.

Prvu epizodu Kad ovo sve završi, prvo ću… pogledajte OVDJE, a drugu OVDJE. Na pitanje su do sada odgovarali Saša Lozar, Maja Šuput, Matija Cvek, Jacques Houdek, Mia Dimšić, Luka Nižetić i Aljoša Šerić.

Pozivamo sve koji vole Rock&Off glazbu da slušaju Rock&Off internet radio koji emitira 24 sata dnevno / 7 dana tjedno samo hrvatsku rock&off glazbu! Osim na ovom LINKU, možete ga slušati na Iskon TV-u te aplikaciji Slooshaj.