Publika odlučila: Franka s pjesmom "Sve dok sanjaš" u finalu Cesarice

 Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Sve dok sanjaš“ Franke

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca listopada, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesarica.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Milion" koju izvodi Ivan Zak, "Moja lipa" u izvedbi Vojka V, pjesma "Ništa nije slučajno" koju izvode Ljubavnici, pjesma "Sad mi reci" u izvedbi Opće Opasnosti i pjesma "Sve dok sanjaš" koju izvodi Franka.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Sve dok sanjaš“ koju izvodi Franka, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

Foto: PR

 

"Sve dok sanjaš" novi je singl hrvatske pop zvijezde Franke. Glazbeni kritičari koji su poslušali pjesmu, kao i glazbenici koji su radili na njoj, opisali su je kao istinsku nasljednicu Frankinog velikog hita "S tobom".

''Za mene najposebnija pjesma do sada! Kad sam prvi put kod Branimira Mihaljevića u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kada sam čula ‘S tobom’. Znala sam da je ta pjesma moja, da su mene te note pronašle!'' rekla je Franka i dodala: ''Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, to je za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljiviji period života, ali toliko sam sretna što smo nas Dvoje snimili ovaj spot, i što će Nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke. U ovoj pjesmi mogu se pronaći mnogi: supružnici, partneri, prijatelji, roditelji, djeca - svi oni koji nekoga neizmjerno vole.''

Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević - sjajan i provjereni autorski tim. Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića. Video spot predstavlja predivnu priču o krugu života gledanu očima majke, a prikazanu kroz godine, tj. sva četiri godišnja doba. Styling i kreativu potpisuje Jasenka Tudor Bevanda, šminku Kristina Hošnjak, a frizuru Salon Franić.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 9. prosinca kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit studenog.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica