Silente s pjesmom "Poljubi me za kraj" u finalu Cesarice

Glasovanje za Hit studenog je završilo i još jedna pjesma pridružila se mjesečnim hitovima u finalu Cesarice!

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Čuvam misto" u izvedbi Marka Škugora, "Lažu fotografije" koju izvodi Gibonni, "Nova godina nije se dogodila" u izvedbi Vatre, "Pjesma o tebi" koju izvodi Vanna te pjesma "Poljubi me za kraj" u izvedbi grupe Silente.

Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma "Poljubi me za kraj" koji izvodi Silente. Autor glazbe je Tibor Karamehmedović, a tekst potpisuje Sanin Karamehmedović
.

Dubrovački bend Silente objavio je singl “Poljubi me za kraj” koji će se naći na njihovom nadolazećem četvrtom studijskom albumu. Pjesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović, a snimljena je uz produkciju Nikše Bratoša. Novi singl prati i spot koji potpisuje dubrovački snimatelj Miran Brautović.

“Pozdravljamo cijelu bandu koja je sudjelovala u ovom nezaboravnom snimanju. Najveći pozdrav ide svim fanovima koji vjerno prate, dijele i komentiraju naš rad. Ovaj put smo nastojali izaći iz svoje uobičajene sigurne zone i odraditi nešto što dosad nismo. Nadamo se da vam se sviđa. Šaljemo vam svima jedan veliki poljubac za kraj”, poručuje Silente.

Pjesma "Poljubi me za kraj" osvojila je Cesaricu za Hit studenoga i time se pridružila dosadašnjim finalistima koji početkom nove godine kreću u utrku za Hit godine.

 

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se već petu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez koji ovim projektom želi dodatno promovirati hrvatsku glazbu, odnosno hrvatske autore, izvođače i pjesme.

 Nagradu za hit 2020. godine osvojili su Zsa Zsa i Hiljson Mandela s pjesmom „Ova ljubav“ koju autorski potpisuju Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Ivan Hilje. Godinu prije toga nagrada je pripala Franki za pjesmu „Sve dok sanjaš“ koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Cesaricu za hit 2018. godine osvojio je Petar Grašo s pjesmom "Ako te pitaju" koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, a prvu Cesaricu odnijela je Nina Badrić s pjesmom „Dani i godine“ autora Nine Badrić i Predraga Martinjaka.

Tko će biti dobitnik Cesarice 2021. saznati ćemo na završnoj svečanosti pete dodjele nagrade Cesarica koja će se održati u siječnju 2022.

 

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

 Službena stranica: cesarica.org

FB: fb.com/cesarica

Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica