Publika odlučila: Pravila Igre s pjesmom "Usne od šećera" u finalu Cesarice

Publika izabrala novi mjesečni hit!

Nakon završenog glasovanja za pet pjesama predloženih za hit svibnja, publika je izabrala novi mjesečni hit i nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Cesaricu.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Da biram" u izvedbi Nine Badrić, "Još mi fališ ti" Ivana Zaka, "Ne boj se" koju izvodi Marko Perković Thompson, "Ovo je istina" koju izvode Tony Cetinski i Jure Brkljača te pjesma "Usne od šećera" u izvedbi grupe Pravila Igre.

Zahvaljujući glasovima publike za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma "Usne od šećera", novi singl grupe Pravila Igre za koji glazbu i tekst potpisuju Miro i Sonja Buljan.

Aktualna pandemija utjecala je na čitav svijet, pa je tako i nama pomrsila planove u ovoj godini. Ipak, nastojali smo čitavo ovo vrijeme biti podrška našim slušateljima i pratiteljima na društvenim mrežama, jer znamo da je mnogima ostanak doma teško pao. Odlučili smo stoga napraviti ono najbolje što možemo i promijeniti svoje planove onako kako najbolje znamo. Upravo zato, želimo predstaviti pjesmu s kojom se mi osjećamo optimistično i dobro, i prenijeti to veselje i nadu svim slušateljima. Neka vas pjesma podsjeti na najljepše trenutke, jer sve će ovo uskoro proći!“ izjavili su dečki iz Pravila Igre o ovoj rasplesanoj, vedroj i pozitivnoj pjesmi kojom će, prije svega, pobuditi optimizam među slušateljima.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 13. srpnja kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit lipnja.

Podsjetimo, Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se već četvrtu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez, koji ovim projektom dodatno promovira hrvatske pjesme, autore i izvođače.

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org
FB: fb.com/cesarica
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica